اخبار بین المللی
شماره: 28421
1396/10/27 - 02:00
کمبود یُد در مواد غذایی به باروری زنان لطمه می زند

تقریبا نیمی از زنان آمریکایی، حداقل یک نقص متوسط در یُد (iodine) موجود در مواد غذایی شان دارند و این نقصان می تواند باروری آن ها را با مشکل روبرو کند.

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، یُد(iodine)، عنصری است که به تنظیم متابولیسم کمک می کند و در غذاهای دریایی، نمک های یُد دار و برخی از سبزیجات و میوه ها یافت می شود. مطالعه جدید روی 467 زن آمریکایی که سعی در باردار شدن داشتند نشان داد که آن هایی که دچار کمبود یُد متوسط تا شدید هستند، طی هر دوره ماهانه شانس باردار شدن شان در مقایسه با سایرین به میزان 46 درصد کمتر است. حتی زمانی که سطح کمبود یُد در آن ها متوسط بود نیز زمان بیشتری برای باردار شدن نیاز داشتند. این مطالعه که با حمایت و پشتیبانی انستیتو ملی سلامت(NIH) صورت گرفته است نشان می دهد که زنانی که قصد باردار شدن دارند باید یُد بیشتری مصرف کنند. این مطالعه به طور قطع ثابت نکرده است که کمبود یُد می تواند منجر به ناباروری شود اما از آن جایی که مطالعات موازی نشان داده است که کشورهایی که مصرف سرانه یُد در آن ها پایین است، میزان ناباروری هم در آن ها بیشتر است، این مطالعه نیز بر نقش تاثیر گذار این ماده غذایی روی سلامتی تاکید دارد.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved